Sponsoren

SPONSORING

Hoe kunt u ons helpen om deze rit tot een goed einde te brengen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Terre des Hommes?
Hieronder geven wij een aantal mogelijkheden weer voor sponsoring.

KM sponsoring
U kunt al sponsoren vanaf 1 euro, waarbij elke euro 1 kilometer waard is. Hiervan gaat de helft rechtstreeks naar Terre des Hommes en de andere helft is een bijdrage in de kosten voor deze monstertocht. Sponsort u 100 kilometer of meer, dan kunt u op deze website een stuk van de route kopen, hiervoor graag contact opnemen via de contactknop!


Onderdelen voor de Volvo PV
Mocht u het leuk vinden om onderdelen te sponsoren. Wij zijn nog opzoek naar:

- Goede stoelen voor de lange zit (inmiddels gesponsord door Harm van der Meer)
- Nieuwe banden 8 ply (inmiddels gesponsord door Combigarage te Westerbroek)
- Weber carburateur
- Extra mogelijkheid elektrische apparaten aan te sluiten
- Leeslamp in de auto
- Ver-straler achterop de auto
- Zonneklep


Teamsponsor

Een derde optie is om als bedrijf onze teamsponsor te worden. Hiervoor kunnen wij u het volgende bieden:

- Het logo en uw bedrijfsnaam zullen goed zichtbaar zijn op de achterzijde van onze auto. Wij zullen vanaf dat moment ook namens u de uitdaging aan gaan en uw bedrijf zal hiermee veelvuldig onder de aandacht komen, op zowel de commerciële zender rtl 7 als ook de lokale media in Den Haag en China.

- Uw bedrijfsnaam zal worden vermeld op de website (www.hbc2012.nl én www.hbc2012debroezus.nl zie hier ook meer informatie m.b.t. de rally)

- Door deelname van Kim Feenstra en Koert-jan de Bruijn komt er ongetwijfeld extra publiciteit.

- U ontvangt tevens 4 kaarten voor de start en het slotfeest, alsmede een dvd van de rally.

Uiteraard kunnen we altijd overleggen om op een andere manier extra reclame te maken voor uw bedrijf.Wat kunnen wij voor de sponsoren terug doen?
Voor alle vrienden/familie en andere individuele donaties komen wij na de rally graag over de rally met foto’s vertellen. Ook kunnen zij via deze website op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen gedurende de reis én zijn zij allemaal welkom op het feest in de Doorrit!

Voor bedrijfsmatige donaties kunnen we allerlei dingen in overleg terug doen. Hierbij valt te denken aan een publiekstrekker door ons met de auto voor of na de rally voor het bedrijf te positioneren om publiek te trekken, een stuk schrijven, beelden maken etc. Uiteraard kunt u als bedrijf naar buiten treden alszijnde onze sponsor!

Belangrijke informatie
Alle donaties kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer:
3152654081 t.n.v. W. Slangenberg, te Garnwerd.
Wij zullen er zorg voor dragen dat de helft van alle donaties via de site van HBC wordt overgemaakt en rechtstreeks naar Terre des Hommes gaat!
Mocht u onderdelen willen sponsoren of teamsponsor willen worden, neem dan a.u.b. contact op via de contactknop.