Over Wouter en Elise

Wouter en Elise met hun Volvo
De auto

Wij hebben er voor gekozen om deze challenge aan te gaan met een Volvo PV 544 uit 1962. Wij hebben voor deze auto gekozen, in eerste instantie omdat wij het een prachtige en betrouwbare auto vinden! Het was voor die tijd al een hele snelle en betrouwbare auto en ook nu kan de Volvo PV heel goed meekomen in het verkeer. In de rallysport waren die volvo's destijds succesvol en gaan wij er van uit dat deze auto ook nu ons ver zal brengen! Het is een hele stoere auto om te zien met z'n brede spatborden voor en strakke kont achter. Het doet ons een beetje denken aan de oude mafia-auto's.
Over ons

Wij zijn Wouter en Elise Slangenberg, 27 en 25 jaar oud, beiden geboren en getogen in Garnwerd.

Wouter heeft Bedrijfskunde gestudeerd, is afgelopen jaar werkzaam geweest als rietdekker in Zweden en werkt veel met oldtimers. Daarnaast is hij fulltime ondernemer en eigenaar en oprichter van het bedrijf Wereldwerk www.wereldwerk.eu dat de vraag naar en het aanbod van vakantiewerk in het buitenland samenbrengt.

Elise heeft haar diploma als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener op zak, speelt toneel en heeft al veel ontwikkelingswerk in het buitenland verricht. Momenteel is zij werkzaam als begeleider van kinderen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Door haar studie, werk en ontwikkelingswerk gaat zij graag deze uitdaging aan voor deze geweldige kinderrechten organisatie!